Kontakt

Villa Pascucci Luxury Hotel

Ju lutemi na telefononi në 068 200 4714. Ekipi ynë është gjithmonë i lumtur të flasë dhe do të ndihmojë në çdo mënyrë që mundet. Nëse preferoni të na kontaktoni me email, ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë së bashku me natyrën e kërkesës tuaj dhe ne do t’ju përgjigjemi së shpejti.

Rezervime

068 200 4714

Email

info@villapascucci.com

Adresa

Rruga Shkembi i Kavajes, Durrës 2008

Na shkruani

    KOMENTET

    Çfarë thonë klientët?